Spontanansökan

ICA Hallen Axelsberg, Hägersten

OM OSS
Vi på ICA Hallen Axelsberg vill alltid komma i kontakt med ambitiösa och drivna personer. Just nu är vi i behov av personal, och söker deltid på cirka 20 timmar i veckan.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kan komma att bestå av kassaarbete, varuplock i butiken, lagerplock, postombud med ett FOKUS på att alltid underlätta för våra kunder. Vi är ett starkt team som hjälps åt där det behövs.

DIN PROFIL
Vi söker dig som brinner för kundbemötande då det är en egenskap vi värdesätter högt! Tidigare erfarenhet från arbete i butik är inte avgörande, men vi ser att man vill lära sig och gör sitt yttersta på jobb. Vi värdesätter att man är snabbfotad och har en förmåga att kunna se olika möjligheter samt personkemi då vi gärna lär dig grunderna i butiksarbete.

För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer. För att jobba hos oss behöver du vara minst 14 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor samt bifoga ditt cv. Här har du en chans att verkligen förmedla vem du är.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Simon och Niklas med personal.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)