Ansvarig för delikatess

ICA Supermarket Hägerstensåsen, Stockholm

Nu söker vi dig som är redo att ta dig an utmaningen som ansvarig för vår delikatessavdelning!

I vårt "mini-kök" produceras matlådor från grunden, sallader, mackor, såser och mycket annat gott. Vi filéar fisk, skivar upp kött och erbjuder våra kunder ett schysst sortiment av charkuterier och härliga dessertostar. Vår deli är liten, men levande och nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla denna härliga avdelning!

Du som söker bör ha goda kunskaper inom matlagning och vi ser gärna att du har arbetat som kock eller har lång erfarenhet inom denna avdelning sedan tidigare. Intresset för mat och goda smaker är en grundförutsättning och du bör även vara kreativ och gilla att utveckla både avdelningen och sortimentet. Det viktigaste av allt är att du är en snäll och rättvis lagspelare med god social kompetens och ett coachande ledarskap som bidrar till en god arbetsmiljö för dina medarbetare och en härlig kundupplevelse för kunderna.

Tjänsten innefattar:
- Ansvar för sortiment
- Ansvar för upplärning av nya medarbetare
- Ansvar för att kalkyler och recept upprättas och efterlevs
- Ansvar för egenkontroll på avdelningen
- Ansvar för försäljning, svinn och budget för avdelningen

Detta är en heltidstjänst där du primärt jobbar vardagar och dagtid (06-15 eller 08-17).

Krav:
- Lång erfarenhet av arbete i delikatessavdelning eller kock
- Ett genuint intresse för mat
- Grundläggande kunskaper av Word och Excel

Om butiken:
ICA Supermarket Hägerstensåsen ligger benäget i hjärtat av Hägerstensåsen. Butiken är ca 600 kvm stor och vi omsätter i dagsläget ca 107mkr netto. Vi är en modern butik med butiksunikt utseende och har en tydlig färskvaruprofil med härliga premiumvaror för helgen och ett schysst sortiment till vardagen! I dagsläget är vi 35 medarbetare som jobbar här och personalstyrkan har växt stadigt med åren. Butiken är i ständig utveckling och förnyelser och förbättringar är något vi jobbar med frekvent.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta kort om vem du är!