Medarbetare kassa & kundtjänst

ICA Maxi Lindhagen, Stockholm

Medarbetare till kassa och kundtjänst sökes till ICA Maxi Lindhagen

Vi på ICA Maxi Lindhagen söker nu fler glada, engagerade och serviceinriktade medarbetare till vårt gäng i kassa och kundtjänst.

Om oss:

ICA Maxi Lindhagen är den enda stormarknaden innanför tullarna i centrala Stockholm. Vi är en Maxi butik, vilket innebär att vi erbjuder ett stort sortiment till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa servicen i Stockholm samtidigt som vi har stort fokus på mat och måltider. Vi vill förenkla vardagen för stockholmarna genom att bland annat erbjuda ett stort sortiment, med fokus på egenproducerat samt lokala produkter. Vi har cirka 120 medarbetare varav 50 arbetar i kassa eller kundtjänst.

Om tjänsten:

Som medarbetare i kassalinjen och kundtjänst spelar du en otroligt viktig roll i butiken när det kommer till kundbemötande och service. Vi är ett härligt och glatt gäng som arbetar tillsammans för att ge kunden den bästa tänkbara upplevelsen och ett trevligt avslut innan de lämnar butiken. Vi har både traditionella kassor och självscanningskassor, arbetar du som medarbetare hos oss kommer du att bemanna båda stationerna. För att trivas i kassalinjen är det viktigt att du har förmågan att kunna samarbeta med både kollegor och kunder, du behöver klara av att hantera stressiga situationer samt ha förmågan att alltid ge kunden ett glatt bemötande. I vår kassalinje har vi kassaledare som leder och fördelar arbetet under butikens öppettider och som finns till hands för att stötta och coacha kollegorna. Arbetstiderna sträcker sig från klockan 07:00 fram till 22.30

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av butiksarbete och då gärna i kassa eller kundtjänst
- Kunskap i Svenska spel, ATG och Post Nord

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde omgående, intervjuer sker löpande
Anställningsform: Extra & deltid, provanställning 6 månader.