Serveringsbiträde, Restaurang Bäverhyddan, Team 22

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som serveringsbiträde hos oss på Leksand Sommarland i Restaurang Bäverhyddan. Vi ser gärna att du är en person som brinner för positiva möten och att det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.

I Bäverhyddan serveras en buffé som kan avnjutas både inne och ute på terrassen med utsikt över parken och Siljan. I tjänsten som serveringsbiträde ansvarar du för att bl.a. betjäna våra gäster genom kassahantering, duka av bord samt påfyllning av buffén.

Du är en utåtriktad person som har en förmåga att ta eget initiativ. Vi ser gärna att du är driven och engagerad och som har lätt för att samarbeta samt är lyhörd gentemot medarbetare och gäster. Du kommer arbeta i en intensiv miljö vilket ställer krav på effektivitet och flexibilitet samt förmågan att utföra många arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt att du är tydlig och instruktiv samt trivs i en miljö med högt tempo och många möten.

Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.

Vi vill även att du:
Är serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull i ditt jobb
Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenheter som serveringsbiträde
Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

I din ansökan vill vi att du skickar in CV och personligt brev samt vilka veckor du kan arbeta under perioden 18 juni till 14 augusti. Dock ser vi gärna att du kan arbeta under hela säsongen.

Minimiålder för tjänsten: 16 år

Arbetstid: Ca. 20–30 h/veckan

Antal lediga befattningar: 10 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8

Arbetsschema: Kan variera mellan kl. 10.30 - 17.00

Arbetsplats: Leksand Sommarland