Serveringsbiträde, Restaurang Oasen, Team 23

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som serveringsbiträde hos oss på Leksand Sommarland i Restaurang Oasen. Vi ser gärna att du är en serviceinriktad person som alltid sätter gästen i fokus. Det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa betydelsefulla och minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Restaurang Oasen ligger mitt i parken med utsikt över vattenlandet. I din roll som serveringsbiträde ansvarar du för att bl.a. betjäna våra gäster genom kassahantering, duka av bord samt påfyllning av buffén.

Du kommer arbeta i en intensiv miljö vilket ställer krav på effektivitet och flexibilitet samt förmågan att utföra många arbetsuppgifter samtidigt. Du är en driven och engagerad person som har lätt för att samarbeta samt noggrann och ansvarsfull i ditt jobb. Det är viktigt att du är tydlig och instruktiv och har en förmåga att ta eget initiativ samt trivs i en miljö med högt tempo och många möten.

Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.

Vi vill även att du:
Är lyhörd gentemot medarbetare och gäster
Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenheter som serveringsbiträde
Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

I din ansökan vill vi att du skickar in CV och personligt brev samt vilka veckor du kan arbeta under perioden 18 juni till 14 augusti. Dock ser vi gärna att du kan arbeta under hela säsongen.

Minimiålder för tjänsten: 16 år

Arbetstid: Ca. 20–30 h/veckan

Antal lediga befattningar: 12 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8

Arbetsschema: Kan variera mellan kl. 9.30 - 18.30

Arbetsplats: Leksand Sommarland