Butiksbiträde, Minilivsbutiken, Team 25

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som butiksbiträde hos oss på Leksand Strand. Vi ser gärna att du är en serviceinriktad person som alltid sätter gästen i fokus. Det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa betydelsefulla och minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Butiken på Leksand Strand erbjuder enklare basvaror, glass, nybakat bröd samt grill som gäster kan hyra. Här finns det även möjlighet att handla färdiga matkassar som frukostkassen och grillkassen. Som butiksbiträde ansvarar du för bl.a. service till våra gäster genom kassahantering, påfyllning av varor och hantera beställningar. Du kommer även få svara på frågor gällande anläggningen samt frågor om närområdet. Därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad kring den senaste informationen.

Vi ser gärna att du är noggrann och ansvarsfull i ditt jobb. Du är en utåtriktad person som har en förmåga att ta eget initiativ. Du är driven och engagerad och som har lätt för att samarbeta samt är lyhörd gentemot medarbetare och gäster. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo.

Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.

Vi vill även att du:
Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
Trivs i en miljö med högt tempo och många möten
Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
Har ett intresse för att utvecklas

Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenheter som butiksbiträde
Goda språkkunskaper i engelska, danska och norska

I din ansökan vill vi att du skickar in CV och personligt brev samt vilka veckor du kan arbeta under perioden 18 juni till 14 augusti. Dock ser vi gärna att du kan arbeta under hela säsongen.

Minimiålder för tjänsten: 18 år.

Arbetstid: Ca. 30 – 40 h/veckan

Antal lediga befattningar: 5 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 17/6 – 14/8

Arbetsschema: Kan variera mellan kl. 7.30 - 22.30

Arbetsplats: Leksand Strand