Vaktmästare, Team 16

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som vaktmästare hos oss på Leksand Strand. Arbetet passar dig som är noggrann och ordningsam samt trivs i en miljö med att ta egna initiativ. Du är engagerad och ansvarsfull i ditt jobb samt brinner för dina arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst ligga på enklare vaktmästaruppgifter och att vara våra ordinarie vaktmästare behjälplig. Du kommer även ansvara för att bl.a. hantera gästrelaterade ärenden och svara på frågor från både gäster som medarbetare. Därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad kring den senaste informationen.

Din profil
Arbetet ställer krav på effektivitet och flexibilitet då det kan uppstå oförberedda arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo. Viktigt att du känner dig bekväm med att hantera gästförfrågningar, eventuella klagomål och att arbeta med service.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom vaktmästeri eller att du har arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare samt ett intresse för att utvecklas. Det är även meriterande om du har goda språkkunskaper i engelska, danska och norska. B-körkort är ett krav.

Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdagen.

Minimiålder för tjänsten: 18 år

Arbetstid: Ca. 30 h/veckan

Antal lediga befattningar: 1

Anställningsperiod: Säsongsanställning med start från 13/6 - 14/8

Arbetsschema: Rullande schema dagtid/kväll på vardagar och helger

Arbetsplats: Leksand Strand, arbete på Leksand Sommarland kan förekomma.