Receptionist, Team 15

Leksand Resort, Leksand

Som receptionist på vår camping och stugby Leksand Strand arbetar du huvudsakligen med gästbemötande, in- och utcheckning, bokning, telefon och mail kommunikation, kassahantering samt information till gäster och övriga kollegor.

Arbetsbeskrivning
I din arbetsuppgift som receptionist kommer du förutom sedvanligt receptionistarbete att arbeta med försäljning av främst Sommarlandspaket och med viss lokalvård. Du ska även kunna vara flexibel för att tillfälligt arbeta på andra stationer om behov för det skulle uppstå. På Leksand Resort hjälper vi varandra.

Din profil
Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk, positiv, driven och social. Det är viktigt att du kan arbeta under högt tempo då det under vissa tider är ett högt tryck på bokningar och in/utcheckningar. Arbetet ställer även höga krav på flexibilitet då du utför många uppgifter samtidigt. Det är viktigt att du alltid ut mot gästen behåller lugnet oavsett situation.

Att vara receptionist kräver ett stort engagemang eftersom receptionen ofta är gästens första personliga möte med oss på Leksand Resort. Vi lägger därmed stor vikt vid att du har rätt inställning och vilja att ge våra gäster service i världsklass och tillsammans med dina kollegor skapa minnesvärda sommarupplevelser. I arbetsuppgifterna förekommer en hel del arbete i vårt bokningssystem samt telefonsamtal med gäster. Därav ser vi gärna att du känner dig bekväm med sådana uppgifter.

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller har ett stort intresse för arbetsmomenten. Meriterande med språkkunskaper, främst norska då många av våra gäster kommer från grannlandet.

Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdagen.

Vi vill att du
• Är noggrann, ansvarstagande och flexibel
• Brinner för din uppgift
• Är engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull i ditt jobb
• Trivs i en miljö med högt tempo
• Gillar att skapa positiv energi och sprida den vidare till såväl medarbetare som gäster
• Ser merförsäljning samt ordning och reda som en självklarhet i arbetet
• Har ett intresse för att utveckling

Det är även meriterande om du har
• Tidigare erfarenheter inom receptionsarbete
• Tidigare arbetat i bokningssystemet CompuSoft
• Goda språkkunskaper inom engelska, danska, norska

Min ålder: 18 år

Arbetstid: ca 30-35 tim / vecka

Antal lediga befattningar: 12 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 23/6 – 22/8, vissa tjänster startar tidigare under våren

Kort om schemat: Passen varierar mellan 08.30 – 21.30, receptionen bemannas alla dagar i veckan

Arbetsplats: Leksand Strand