Höghöjdsvärd, Team 7

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som höghöjdsvärd hos oss på Leksand Sommarland. Vi ser gärna att du är en person som brinner för positiva möten och att det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.

Som höghöjdsvärd i team 7 arbetar du på fyra attraktioner belägna på högre höjder. Du kommer ansvara för:

• Höghöjdsbanan, som är en hinderbana placerad 10 meter ovan marken.
• Låghöjdsbanan.
• Klätterväggen.
• Ziplinebanan, som är en 300 meter lång och 20 meter hög linbana som sträcker sig över hela vattenlandet med en hastigheter upp emot 55 km/h

Du kommer ansvara för att samtliga gäster får en grundlig säkerhetsgenomgång samt se till att både medarbetare och gäster följer dem regler som finns. Därför ser vi gärna att du är en ansvarstagande person och som är trygg i att säga ifrån när säkerheten inte efterföljs. I din roll ingår även daglig säkerhetskontroll av både utrustningen och attraktionerna.

För dig som bli anställd som höghöjdsvärd kommer du genomgå en utbildning för ”Arbete på höga höjder” som vi erbjuder kostnadsfritt. Utbildningen pågår under 3 dagar på Leksand Sommarland. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete eller ett stort intresse för att utvecklas.

Du är en utåtriktad person som är trygg med att tala inför större grupper. Vi ser gärna att du är driven och engagerad och som har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd gentemot medarbetare och gäster samt inser vikten av en säker anläggning. Det är viktigt att du trivs i en miljö med högt tempo och många möten. Tjänsten ställer även krav på flexibilitet då du kommer utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Vi ser även att du:
• Är serviceinriktad och noggrann
• Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
• Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet

I din ansökan vill vi att du skickar in CV och personligt brev samt vilka veckor du kan arbeta under perioden 18 juni till 14 augusti. Dock ser vi helst att du kan arbeta under hela säsongen.

Minimiålder för tjänsten: 18 år

Antal lediga befattningar: 19 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8

Arbetsplats: Leksand Sommarland