Entrévärd, Team 5

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som entrévärd hos oss på Leksand Sommarland. Som entrévärd i team 5 arbetar du med att bemanna fyra olika stationer: Entrén, Serviceenheten, Skattkammaren och Chokladhjulet.

Vi ser gärna att du är en person som brinner för gästmöten och att det finns ett engagemang och intresse för att överträffa gästernas förväntningar samt skapa betydelsefulla upplevelser för våra besökare. Du kommer arbeta i en intensiv miljö vilket ställer krav på effektivitet och flexibilitet samt förmågan att utföra många arbetsuppgifter samtidigt.

Du kommer hantera gästrelaterade ärenden och svara på frågor gällande anläggningen samt frågor om närområdet. Därför är det viktigt att du håller dig uppdaterad kring den senaste informationen. Du är en person som kan hantera konflikter och klagomål om sådant skulle uppstå. Återkommande arbetsuppgifter är kassahantering, prismärkning och fylla på produkter i butiken.

Det är viktigt att du är tydlig och instruktiv samt trivs i en miljö med högt tempo och många möten. Du är driven och engagerad och har lätt för att samarbeta samt lyhörd gentemot medarbetare och gäster. Du är en utåtriktad och ansvarstagande person som har en förmåga att ta eget initiativ.

Vi ser även att du:
• Är serviceinriktad och noggrann
• Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
• Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
• Har ett intresse för att utvecklas

I din ansökan vill vi att du skickar in CV och personligt brev samt vilka veckor du kan arbeta under perioden 18 juni till 14 augusti. Dock ser vi gärna att du kan arbeta under hela säsongen.

Minimiålder för tjänsten: 18 år

Antal lediga befattningar: 10 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8

Arbetsplats: Leksand Sommarland