Aktivitetsvärd, Team 4

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som aktivitetsvärd hos oss på Leksand Sommarland. Vi ser gärna att du är en serviceinriktad person som alltid sätter gästen i fokus. Det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa betydelsefulla och minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Som aktivitetsvärd i team 4 arbetar du med att bemanna tre olika aktiviteter: Big airbag, Laser Tag och Gokart. Du kommer ansvara för att samtliga gäster får en kort säkerhetsgenomgång samt säkerställa att både medarbetare och gäster följer dem regler som finns. Därför ser vi gärna att du är en ansvarstagande person och som är trygg i att säga ifrån när säkerheten inte efterföljs.

Du kommer arbeta i en intensiv miljö vilket ställer krav på effektivitet och flexibilitet samt förmågan att utföra många arbetsuppgifter samtidigt. Det är viktigt att du är tydlig och instruktiv samt trivs i en miljö med högt tempo och många möten. Du är en driven och engagerad person som har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd gentemot medarbetare och gäster samt inser vikten av en säker anläggning.

Vi ser även att du:
• Är noggrann och ansvarstagande
• Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
• Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
• Har ett intresse för att utvecklas

I din ansökan vill vi att du skickar in CV och personligt brev samt vilka veckor du kan arbeta under perioden 18 juni till 14 augusti. Dock ser vi gärna att du kan arbeta under hela säsongen.

Minimiålder för att söka tjänsten: 16 år.

Antal lediga befattningar: 10 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8

Arbetsplats: Leksand Sommarland