Aktivitetsvärd, Team 3

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som aktivitetsvärd hos oss på Leksand Sommarland. Vi ser gärna att du är en person som brinner för positiva möten och att det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.

Som aktivitetsvärd i team 3 arbetar du med att bemanna tre olika aktiviteter: BMX-banan, Bungytrampolinen och Skjutbanan. Utöver de sedvanliga arbetsuppgifterna ute på stationerna förekommer även andra arbetsuppgifter, som t.ex. vid behov assistera annan personal med kassahantering på våra betalstationer samt arbeta som aktivitetsvärd vid anläggningens andra aktiviteter.

Vi ser gärna att du är en driven och engagerad person som har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd gentemot medarbetare och gäster samt serviceinriktad och ansvarsfull i ditt jobb. Du är en utåtriktad person som har en förmåga att ta eget initiativ samt inser vikten av en säker anläggning. Det är viktigt att du trivs i en miljö med högt tempo och många möten

Vi ser även att du:
• Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
• Är noggrann och flexibel
• Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
• Har ett intresse för att utvecklas

I din ansökan vill vi att du skickar in CV och personligt brev samt vilka veckor du kan arbeta under perioden 18 juni till 14 augusti. Dock ser vi gärna att du kan arbeta under hela säsongen.

Minimiålder för att söka tjänsten: 16 år

Antal lediga befattningar: 10 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8

Arbetsplats: Leksand Sommarland