Karusellvärd, Team 2

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som karusellvärd hos oss på Leksand Sommarland. Vi ser gärna att du är en person som brinner för gästmötet och att det finns ett engagemang och intresse för att överträffa gästernas förväntningar samt skapa betydelsefulla upplevelser för våra besökare.

Som karusellvärd i team 2 arbetar du med att bemanna: Minikarusellerna, Blaster Boats, Trafikstaden och Ponnyridningen.

Som person är du driven och engagerad och har lätt för att samarbeta samt lyhörd gentemot medarbetare och gäster. Du är noggrann och ansvarsfull i ditt jobb samt inser vikten av en säker anläggning. Du är en flexibel person som kan utföra många arbetsuppgifter samtidigt och som är öppen för att tillfälligt arbeta på andra stationer.  Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta under stundtals högt tempo.

Då stationerna i team 2 många gånger riktar sig till de lite yngre gästerna vill vi att du är bekväm med att arbeta med barn som målgrupp.

Vi ser även att du:
• Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
• Ser ordning och reda som en självklarhet i arbetet
• Har ett intresse för att utvecklas

I din ansökan vill vi att du skickar in CV och personligt brev samt vilka veckor du kan arbeta under perioden 18 juni till 14 augusti. Dock ser vi gärna att du kan arbeta under hela säsongen.

Minimiålder för att söka tjänsten: 16 år

Antal lediga befattningar: 12 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8

Arbetsplats: Leksand Sommarland