Karusellvärd, Team 1

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som karusellvärd hos oss på Leksand Sommarland. Vi ser gärna att du är en person som brinner för positiva möten och att det finns ett engagemang och intresse samt rätt inställning för att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.

Som karusellvärd i team 1 arbetar du med att manövrera våra större karuseller: Kättingflygaren, Drop´n twist, Linbanan samt Radiobilarna. Utöver de sedvanliga arbetsuppgifterna ute på stationerna förekommer även andra arbetsuppgifter, som t.ex. lättare restaurangarbete.

Vi ser gärna att du är en driven och engagerad person som har lätt för att samarbeta. Du är en flexibel person som kan utföra många arbetsuppgifter samtidigt samt är öppen för att tillfälligt arbeta på andra stationer, på Leksand Resort hjälper vi varandra. Du är lyhörd gentemot medarbetare och gäster samt inser vikten av en säker anläggning. Det är viktigt att du trivs i en miljö med högt tempo och många möten.

Vi vill även att du:
Brinner för din uppgift och förstår vikten av att hålla rent på din arbetsplats
Är serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull i ditt jobb
Ser säkerhet samt ordning och reda som en självklarhet i arbetet
Har ett intresse för att utvecklas

I din ansökan vill vi att du skickar in CV och personligt brev samt vilka veckor du kan arbeta under perioden 18 juni till 14 augusti. Dock ser vi gärna att du kan arbeta under hela säsongen.

Minimiålder för att söka tjänsten: 18 år

Antal lediga befattningar: 10 st

Anställningsperiod: Kan variera men generellt under perioden 18/6 – 14/8

Arbetsplats: Leksand Sommarland