Sommarjobb - Ansvarig

ICA Nära Böda, Löttorp

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team sommaren 2022!

Vill du arbeta i högt tempo, med grymma arbetskamrater och massor av kunder?
Då är du den vi söker!

Som ansvarig hos oss på ICA Nära Böda innefattar dina arbetsuppgifter i första hand att ansvara över kött- och mejeriavdelningarna, vilket innebär att fylla på varor och se till att avdelningarna hela tiden är fräscha och påfyllda. Utöver det så är det du som har hand om leveransmottagningar, öppningar och stängningar samt ansvarar över de andra avdelningarna och medarbetarna. Du har också en viktig uppgift i att bemöta, hjälpa och inspirera kunderna i butiken. Under de största dagarna är det cirka 2000 unika kunder i butiken, det är vårt jobb att se till att de lämnar med ett leende på läpparna samtidigt som vi ska inspirera övriga medarbetare till att göra detsamma. Det är vad som gör det så roligt att arbeta som ansvarig hos oss på ICA Nära Böda!

Det viktigaste för oss är nöjda kunder och vi vill alltid ge bästa möjliga service och överträffa våra kunders förväntningar. Därför ser vi att du har en positiv inställning, sprider glädje både bland kunder och arbetskamrater, gillar att ge riktigt bra service, har hög arbetsmoral, tar eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo! Eftersom det är mat vi till största del säljer så är det såklart bra om du har ett intresse för mat.

Då ditt arbete innefattar mycket kommunikation med både kunder och personal så ser vi det som meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter, ledarskap och kundservice. Det är även positivt om du tidigare arbetat inom ICA och med ICAs system.

Att arbeta på ICA Nära Böda ger dig kunskaper och erfarenheter för livet, antingen för en fortsatt karriär inom ICA eller för ditt nästa steg i livet.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid, studier)