Sommarjobb - Varuplock

ICA Nära Böda, Löttorp

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team sommaren 2022!

Vill du arbeta i högt tempo, med grymma arbetskamrater och massor av kunder?
Då är du den vi söker!

Som medarbetare på varuplock innefattar dina arbetsuppgifter att plocka både kolonial- och färskvaror samt hålla snyggt och fräscht på avdelningen. Dessutom har du en viktig uppgift att bemöta och hjälpa kunderna i butiken. Dagarna kan variera väldigt mycket och det är vad som gör det så roligt att arbeta på ICA.

Det viktigaste för oss är nöjda kunder och vi vill alltid ge bästa möjliga service och överträffa våra kunders förväntningar. Därför ser vi att du har en positiv inställning, sprider glädje både bland kunder och arbetskamrater, gillar att ge riktigt bra service, har hög arbetsmoral, tar eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo! Eftersom det är mat vi till största del säljer så är det såklart bra om du har ett intresse för mat.

Att arbeta på ICA Nära Böda ger dig kunskaper och erfarenheter för livet, antingen för en fortsatt karriär inom ICA eller för ditt nästa steg i livet.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid, studier)