Instruktör Gustavsvik Gym

Gustavsvik Resorts AB, Örebro

OM GUSTAVSVIK
Gustavsvik har en av Sveriges största femstjärniga camping- & stugbyanläggningar. Vi har även ett av Sveriges största äventyrsbad Lost City samt gym, motionsbad, restauranger, utomhusbad, relaxavdelning och aktiviteter såsom äventyrsgolf och barnklubb. Vi söker dig som med glädje och engagemang tillsammans med oss vill skapa minnesvärda upplevelser för våra gästers trivsel, hälsa och välmående.

Gustavsvik Resorts står inför en spännande tid med utveckling av vår anläggning. Vi har en lång historia som sträcker sig från 1938 och vi fortsätter hela tiden ta nya steg framåt. Gustavsvik är en stor aktör inom besöksnäringen med starka och engagerade ägare som driver verksamheten framåt.

OM TJÄNSTEN
Om du letar efter ett extrajobb, kan jobba varannan helg och har kunskaper om träning och kost så kan vi erbjuda jobb på ett personligt gym med skön stämning, trevliga gäster och kollegor. Gustavsvik Gym har precis fått en ny maskinpark med nya styrke- och konditionsmaskiner och fria vikter. Till våren kommer gymmet även kompletteras med ett unikt utomhusgym som bla. innefattar en hinderbana. Med ett nytt och större utbud ser vi nya möjligheter att utveckla och driva gymmet framåt. Vi söker därför ytterligare en gyminstruktör till vårt team så att vi kan ge våra gäster samma fina service alla dagar i veckan.

Som gyminstruktör ligger fokus på att instruera och motivera våra besökare i sin träning, därför behöver man goda kunskaper i hälsa, kost och träning. Man har också ansvar för att det är rent och snyggt på gymmet, därför är städa och hålla efter maskinparken och lokalerna också viktig del av arbetet.

KUNSKAPER/PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som har dokumenterad kunskap om träning, som kan inspirera, motivera och som drivs av viljan att ge bästa möjliga bemötande till våra gäster. Du ska kunna bemöta alla typer av gäster, vara lyhörd för den specifika gästens behov och vara bra på att skapa relationer.
En relevant utbildning alternativt tidigare erfarenhet av liknande arbete är ett krav.

INFORMATION
Omfattning/arbetstid: Vi söker dig som vill jobba ca 15-20% och varannan helg. Ett perfekt extrajobb vid sidan av studier och med möjlighet att jobba mer vid behov.

Rekrytering sker löpande och start sker enligt överenskommelse.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vi är nyfikna på att veta mer om dig. Berätta om dig själv, hur du är som person och varför du brinner för träning?