Medarbetare kallskänk

ICA Kvantum Farsta, Farsta

Vill du bli en del av ICA Kvantum Farsta som ligger i hjärtat av Farsta Centrum?

Butiken är 2400 kvadratmeter stor, omsätter cirka 260 miljoner och har en tydlig färskvaruinriktning. Det är en nyinvesterad & modern butik med ett brett sortiment som alltid strävar efter att vara något utöver det vanliga.
Vi ställer alltid höga krav på oss själva & våra medarbetare, och har igenom det byggt upp ett anseende i Farsta Centrum som den trovärdiga och framförallt genuint trevliga butiken.

Nu söker vi medarbetare till vårat team i kallskänk. Som medarbetare hos oss så kommer du att jobba med ett härligt gäng i köket och jobba nära dina kollegor i delikatessen. Vi har en helt nyinvesterad delikatess med nya köksredskap. Vi erbjuder våra kunder varor från Farstaköket, varor som vi gör själva.

För att jobba hos oss ska du:
- Ha flerårig erfarenhet av tillredning i butik
- Ha ambitionen att fortsätta utvecklas
- Vara ordningsam & strukturerad i ditt arbete
- Vara kreativ och nytänkande
- Vara matintresserad
- Vara stresstålig
- Vara van vid ett högt tempo

Arbetstid/Varaktighet:
Tillsvidare, provanställning 6 månader, heltid.

Vi tar hand om ansökningar och håller intervjuer löpande

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du idag?