Delikatess, medarbetare

Matvärlden Vällingby, Vällingby

Matvärlden säljer mat från hela jordklotet. Genom att samla all världens kök, inklusive det svenska, under ett tak hoppas vi kunna inspirera och skapa mervärde för våra kunder genom att vägleda dem längs den underbara resan som bara mat kan erbjuda.

Till vår butik i Vällingby söker vi nu en delikatess arbetare. Vi söker dig som har ett intresse för mat samt kunskaper inom livesmedel.

Din profil
- Mat och livsmedels hantering i hjärtat. Gillar att ha kund kontakt samt bra inom service.
- Erfarenhet av kök, matlagning och livsmedelslära.

Arbetsuppgifter
- Du arbetar aktivt i avdelningen och jobbar med mat producering.
- Du arbetar med färdigmat, fisk, kött samt kallskuret.
- Du presenterar avdelningen på ett inbjudande och inspirerande sätt.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag.

Att du har ett affärsdriv och är kommunikativ och tydlig är grundläggande i rollen samtidigt som du behöver vara en ödmjuk lagspelare utan prestige. Du har lätt för att växla mellan helhetsperspektiv och detaljer och du brinner för att presentera avdelningen på ett inbjudande och inspirerande sätt.

Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Vem är du och vad är dina intressen?