Säljledare

ICA Kvantum Huskvarna , Huskvarna

Vill du bli vår nästa säljledare? Vi söker nu en säljledare till vår frysavdelning. Vi på ICA Kvantum Huskvarna ligger alltid steget före.
Hos oss får du ett härligt och utvecklande arbete med trevliga kollegor! Hos oss kan du stanna och utvecklas inom ICA.

Vårt största fokus är att våra kunder i kundmötet ska känna att de får en service av absoluta världsklass.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Frysplock i team, varumottagning, beställningsansvar och budgetansvar. Du kommer att ingå i team kolonial. Dina arbetsuppgifter varierar över dagen och det är det som gör det så roligt att arbeta på ICA Kvantum Huskvarna!

Öppettiderna för butiken är måndag- söndag 07:00-22:00. Tjänsten innefattar arbete vardagar, helger, storhelger samt morgonarbete, dag- och kvällsarbete. Tjänstgöring var 4:e helg. Heltidtjänstgöring.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ, vara öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter och gärna ha ett helikopterperspektiv.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara videofrågor och urvalsfrågor samt bifoga ditt cv och 2 st. referenser. Referenser kan t.ex. vara en tidigare arbetsgivare, kollega, lärare eller mentor. Vi tar endast emot ansökningar via yobber.se


Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)