Ställföreträdande kassachef

ICA Maxi Lindhagen, Stockholm

Ställföreträdande kassachef sökes till ICA Maxi Lindhagen

Vill du vara med och stötta vår kassachef med att utveckla vår kassalinje och kundtjänst och göra det till Stockholms bästa?
Vi på ICA Maxi Lindhagen söker nu en ställföreträdande kassachef med erfarenhet och butiksvana.
Om oss:
ICA Maxi Lindhagen är den enda stormarknaden innanför tullarna i centrala Stockholm. Vi är en Maxi butik, vilket innebär att vi erbjuder ett stort sortiment till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa servicen i Stockholm samtidigt som vi har stort fokus på mat och måltider. Vi vill förenkla vardagen för stockholmarna genom att bland annat erbjuda ett stort sortiment, med fokus på egenproducerat samt lokala produkter. Vi har cirka 150 medarbetare varav 50 arbetar i kassa eller kundtjänst.

Om tjänsten:

Som ställföreträdande kassachef är din främsta uppgift att stötta kassachefen i dennes uppdrag i att leda, coacha och utveckla medarbetarna i det dagliga arbetet i vår kassalinje som även innefattar självscanning, kundtjänst och café. Tjänsten innebär ett helhetsansvar vår kundtjänst/café där du kommer att ansvara för drift, sortiment, prissättning, personal och rutiner. Det är därför meriterade om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.
I samråd med kassachef och kassaledare ser du till att avdelningen ser säljande ut. Du säkerställer att våra kunder får ett kundmöte i världsklass. Med din erfarenhet från liknande arbetsuppgifter känner du dig trygg i ditt ledarskap och har en förmåga att leda och fördela arbetsuppgifter i vår kundtjänst/café. Du är van vid att upprätta mål och följa upp rutiner och handlingsplaner. Du kommer att arbeta ute i driften och ha nära kontakt med både medarbetare och kunder.
Som ställföreträdande kassachef kommer du att få stötta din försäljningschef i samtliga delar i dennes arbete för att du på sikt ska bli en fullärd försäljningschef redo att axla rollen.

Vi söker dig som:

-Har erfarenhet av butiksarbete och då gärna i kassa och kundtjänst/café.
- Har tidigare ledarskapserfarenhet
-Har en god känsla för service
-Har förmåga att inspirera medarbetarna och att skapa en positiv teamkänsla
-Är en positiv och engagerad ledare som på ett enkelt och självklart sätt kan ge feedback till medarbetarna
- Gärna har arbetat med både Svenska spel, ATG och Post Nord.

Meriterande:

- Kunskaper inom AoB, Storeoffice
- Tidigare erfarenhet av café/lättare måltidslösningar

Tillträde omgående
Anställningsform: Tillsvidare, heltid, provanställning på 6 månader.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv!