Avdelningschef delikatess, fisk, kök och catering

ICA Maxi Boglundsängen, Örebro

Maxi ICA Stormarknad Boglundsängen är en av Sveriges största livsmedelsbutiker. Butiken har generösa öppettider, ett brett sortiment och vi sätter alltid kunden i centrum. Vi lägger stor vikt vid att man kan stå bakom våra värdeord som ligger till grund för allt vi gör. Dessa värdeord är Ansvarstagande, Samarbetsvillig, Generös, Lojal och Glädje. Vi har ett fokuserat hållbarhetsarbete och arbetar alltid för en God morgondag!

Vi söker en avdelningschef som vill ha roligt på jobbet, älskar mat, måltid och får energi av möten med människor.
Vi ger dig möjlighet att utvecklas som ledare och ansvara fullt ut för en av butikens mest trevliga avdelningar som säljer god mat.
I avdelningen arbetar ca 18 personer. Är du en erfaren ledare, van att fatta egna beslut, är drivande gällande försäljning, nördig i mat och måltid och älskar kundvård, då är detta ett jobb för dig!
Du ska ha flera års erfarenhet av arbetslivet. Du arbetar redan idag inom daglivaruhandeln.
Tjänsten är heltid 38,25 h och tillträde sker enligt överenskommelse.

Intervjuer hålls löpande från och med nu!

Välkommen med din ansökan!😃

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Beskriv dig själv och vad du har gjort fram tills nu?