Marknadsansvarig

ICA Maxi Lindhagen, Stockholm

Marknadsansvarig till ICA MAXI Lindhagen

Om oss:

ICA Maxi Lindhagen är den enda stormarknaden innanför tullarna i centrala Stockholm. Vi är en Maxi butik, vilket innebär att vi erbjuder ett stort sortiment till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa servicen i Stockholm samtidigt som vi har stort fokus på mat och måltider. Vi vill förenkla vardagen för stockholmarna genom att bland annat erbjuda ett stort sortiment, med fokus på egenproducerat samt lokala produkter.

Om tjänsten:

Som marknadsansvarig hos oss får du en bred och spännande roll där du har ett helhetsansvar för butikens intern och externa kommunikation. Tjänsten innebär att jobba med allt ifrån operativa och strategiska frågor gällande tex marknadsanalyser, ta fram och följa upp marknadsplaner till mer kreativa uppgifter som butiksutsmyckning, företagets sociala kanaler och ledningar av events i butik.
Du håller en röd tråd mellan alla olika kanaler, butiken och online. Du kommer att ha hand om vår marknadsföring från start till slut. Från kund- och behovsanalys, till framtagande av material och kontakt med reklambyrå, till verkställande av åtgärd samt efterföljande uppföljande analys av utfall. Vidare kommer du att ha ansvar för företagets kontakt utåt mot kund, via sociala medier och kundmail. Hemsidan, butikstv, onlineaffären och event i butik är också något som ingår i tjänsten.

Om dig:

Du som söker tjänsten har erfarenhet av butiksarbete och har ett gediget intresse för marknadsföring. Du är social, kunnig i tal och skrift och är bekväm i roller där du har mycket kontakt med både föreningar, kollegor och kunder. För att trivas i rollen som marknadsansvarig bör du även vara självgående, strukturerad och ha en förmåga att upprätthålla och genomföra till exempel ett event i butiken.


Meriterande:
- Utbildning i sociala medier
- Kunskaper i Photoshop eller liknande program
- Erfarenhet av att skapa content
- kunskap i ICAs interna system

Tillträde: omgående, intervjuer sker löpande
Anställningsform: Tillsvidare, heltid, provanställning på 6 månader. Kvällar och helger förekommer.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Varför vill du jobba just hos oss på ICA MAXI Lindhagen?