Försäljningsledare manuell deli

ICA Nära Älvsjö, Älvsjö

Delikatessansvarig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med mat och vill leda utvecklingen av vår manuella delikatess!

Om tjänsten
Som delikatessansvarig är din huvudsakliga uppgift att främja försäljningen av våra manuella färskvaror. Tjänsten innebär att du ansvarar för att säkerställa driften, omsättningen, kvalitéten och utvecklingen av avdelningen samt att sköta annan allmän drift på avdelningen. Du kommer betjäna kunder efter deras behov och navigera dem med råd och idéer rörande deras produktval. Du kommer arbeta med charkuterier, ost, fisk, kött och vår egentillverkade färdigmat. Du har ett resultatansvar och en viktig del i arbetet är att arbeta med rätt sortiment och kommunikation.
Tjänsten innebär även att bistå våra kallskänkor och bistro med enklare uppgifter vid behov. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är prestigelös och har förmågan att arbeta och verka i team.
Vi söker dig som är kundorienterad och trivs i den dagliga kontakten med människor. Du bör även vara stresstålig och trivas med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag.

Om dig
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser följande som meriterande:
• Du har arbetat med flera olika produkter i delikatessen så som charkuterier, fisk, ost och kött.
• Du har god produktkunskap och utnyttjar detta i ditt dagliga arbete genom att ge kunderna råd och tips
• Du har ett starkt intresse för mat och måltider
• Du bör kunna hantera en skärmaskin
• Du har kunskap i Store Office, AOB samt EKP (Min butik)

Din kunskap och tidigare erfarenheter är viktiga, men din förmåga, vilja och kraft att driva avdelningen på bästa sätt är ännu viktigare.

Tjänsten är heltid och innebär även kväll- och helgjobb. Lön enligt avtal.

Anställningsform: Provanställning

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om oss:
Vår affärsidé är att genom kvalitativ service erbjuda ett komplett och inspirerande sortiment till ett trovärdigt pris för kunden att göra sina varje-dags-inköp.

Vår vision är att bli en av Sveriges ledande upplevelsebutiker där människan, färskvaror, inspiration och måltidslösningar står i fokus.

Vi på ICA Älvsjö har en hög ambitionsnivå och satsar stort på färskvaror och färdiga måltidslösningar. Vår ambition är att verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Vårt sortiment balanseras mellan vardagens storsäljare och unika delikatesser från de exklusiva leverantörerna. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar, och den personliga kontakten mellan oss och våra kunder skapar en hemlik atmosfär. 2020 blev vi utnämna till Sveriges största ICA Nära och vi har även vunnit pris för bästa försäljningsutveckling år 2014 och 2015 samt pris för högsta kundnöjdhet 2015. Vi strävar hela tiden efter att fortsätta utvecklas och vill göra det tillsammans med dig.

Vill du veta mer om oss? Följ oss på våra sociala medier: @icanaraalvsjo
___________________________________________________________________________

Så, vill du bli en del av vårt vinnande team? Sök redan idag!

Med vänlig hälsning,
Christer och Martina Dahl med personal