Master Planer till Senior Material (Europe)

Senior Material (Europe) AB, ESKILSTUNA

Om oss:
Senior Material (Europe) är en ledande leverantör av separatorer för tillverkning av litiumbatterier. Företaget har sitt huvudkontor i techhubben Shenzhen i Kina och förser batteritillverkare över hela världen med patenterade separatorlösningar.
Som svar på den snabba elektrifieringen av mobilitet, som sker runt om i Europa, har Senior Material etablerat sitt europeiska dotterbolag Senior Material (Europe) AB här i Eskilstuna.
Etableringen i Eskilstuna blir den första investeringen och produktionsanläggningen utanför Kina och kommer även att bli vårt europeiska huvudkontor.
Vi är oerhört stolta över att bygga den första fabriken av litiumjonbatteriavskiljare i Sverige. Produktionsanlänggning i Svista Industriområdet kommer att utrustas med högautomatiserade produktionslinjer av både våtprocessbasfilm och beläggning för att vara i full drift år 2025.
Här erbjuder vi en internationell och dynamisk arbetsmiljö med goda möjligheter till karriärutveckling samtidigt som du får möjligheten att vara med i omställningen av elektrifieringen och dess påverkan till en bättre miljö.

Är du duktig på att knyta kontakter och trivs med att tillsammans med andra arbeta fram effektiva lösningar för verksamhetens bästa? Brinner du för masterplanning och har ett stort intresse för såväl effektiva produktionsflöden som ständiga förbättringar?
Ja, men då kan vi ha den perfekta utmaningen för dig!

Vad söker vi?
Just nu söker vi en Master Planer till en spännande och omväxlande miljö med många utmaningar.
Hos oss väntar en spännande vardag där du som Master Planer får ett övergripande planeringsansvar för Senior Material tillverkande anläggning i Sverige. Ditt främsta fokus kommer vara att planlägga fabrikens produktionsflöden och utleveranser samt delta i planeringsmöten med både projektorganisationer och produktion. Du kommer att arbeta i ett engagerat team som tillsammans stöttar fabriken inom områden som planering, logistik och inköp. Du erbjuds ett varierat arbete med stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
Du kommer ha full flödesöversikt över hela produktionskedjan från order till skeppning av produkterna. Du kommer att säkerställa produktionen samt att produktionsorder läggs in och att material finns tillgängligt för produktion. Du kommer dagligen att delta vid möten i produktionen och se till att man följer uppgjord planering.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Säkerställa underlag för materialplanering och produktionsplanering.
• Planera produktion och utleverans genom huvudtidplan mot överenskommen volym och tid.
• Utveckla planeringsverktyg i samarbete med beredningsfunktionen och produktion.
• Kontinuerlig uppföljning mot hela verksamhetens utfall kontra plan och göra nödvändiga justeringar.
• Utveckla funktionen och samarbeten med såväl interna som externa parter.
• Ständiga förbättringar i verksamheten.
• Balansera tillgång och efterfrågan på ett så effektivt sätt som möjligt med hänsyn till kapacitetsbegränsningar, logistikprestanda samt effektivt resursutnyttjande

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet av planering av produktion inom process- eller tillverkningsindustri. Kanske har du tidigare arbetat som logistiker? Alternativt har du en bakgrund som produktionsplanerare eller produktionsberedare men är nu redo för nästa steg?
Då vi arbetar med ständiga förbättringar ser vi gärna att du är initiativtagande och ansvarsfull med förmåga att arbeta självständigt likväl tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid att du kan se och hantera frågeställningar och möjligheter ur olika perspektiv.
Du är en kommunikativ person som vågar ställa krav och kan styra och leda mot uppsatta mål. Du är drivande, positiv och relationsskapande. För att lyckas i rollen som Master Planer kan du ta egna beslut, arbeta självständigt likväl som tillsammans med kunder och kollegor samt prioritera ditt eget arbete.
Du har en god analytisk förmåga, är sifferorienterad, noggrann och du har lätt för att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt och kan prioritera mellan dem.
Då vi tillhör en global organisation behöver du ta dig fram obehindrat på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Utöver det har du ..
• eftergymnasial utbildning alternativt högskoleutbildning inom logistik-, inköp eller produktion.
• minst 3 års erfarenhet av detalj eller huvudplanering från tillverkningsindustri i en internationell miljö.
• erfarenhet av att ha många kontaktytor såväl internt som externt.