Medarbetare Frukt & Grönt, 32h/v

ICA Supermarket Hägerstensåsen, Hägersten

Är du intresserad av att bli en av oss på ICA Supermarket Hägerstensåsen?

Vi vill just nu komma i kontakt med dig som är ambitiös och vill jobba med försäljning mat. Det vi söker är en person som brinner för service, har ett leende på läpparna och klarar av ett högt tempo. Du ska kunna samarbeta med andra människor då vi arbetar som ett lag och kunna kommunicera i tal och skrift utan några svårigheter.

Tjänsten: Vi behöver nu ytterligare en medarbetare till vår härliga Frukt & Grönt-avdelning! När du jobbar på frukt & grönt-avdelningen kommer du få fylla på varor, bygga exponeringar och delvis ha hand om beställningar. Det är viktigt att du är noggrann och effektiv. Schemat är på ca 32h/v och arbetstiderna är mellan 06:00 till 15:00 eller 09:00 till 18:00.


Krav:
- Du ska vara över 18 år gammal
- Du ska kunna jobba både dagspass
- Minst ett års tidigare erfarenhet av arbetet i matbutik

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta lite kort om dig själv