Sommarjobb med möjlighet till extra arbete

ICA Kvantum Säffle, Säffle

Äntligen är det dags för 2022 års sommarrekrytering!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kan komma att bestå av kassaarbete, varuplock i butiken, förbutik, paketutlämning och lagerplock. Vi är ett starkt team som hjälps åt där det behövs. Därför kan dagarna komma att variera väldigt mycket.

Ditt schema kommer vara förlagt under dag, kväll – och helg under perioden v.25-32. Du ska kunna arbeta från tidigast kl. 06:00 till senast 22:30.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer. För att kunna söka jobb hos oss ska du vara 18 år.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara ett par videofråga samt bifoga ditt CV. Här har du en chans att vara mer än ett tråkigt CV. Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Stefan med Världens bästa personal !

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid, studier)