Sommarjobb - Frukt & Grönt

ICA Nära Böda Sand, Löttorp

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team sommaren 2022!

Vill du arbeta i högt tempo, med grymma arbetskamrater och massor av kunder?
Då är du den vi söker!

Som medarbetare på frukt & grönt är du ansvarig för frukt- och grönsaksavdelningen vilket innebär att hela tiden hålla avdelningen påfylld och fräsch. Dessutom har du en viktig uppgift i att bemöta, hjälpa och inspirera kunderna i butiken. Det är aldrig en lugn stund då butiken under de största dagarna har 3000 unika kunder som vill ha inspiration till sina måltider samt fräscha frukter och grönsaker, det är vad som gör det så roligt att arbeta med frukt & grönt hos oss på ICA Nära Böda Sand.

Det viktigaste för oss är nöjda kunder och vi vill alltid ge bästa möjliga service och överträffa våra kunders förväntningar. Därför ser vi att du har en positiv inställning, sprider glädje både bland kunder och arbetskamrater, gillar att ge riktigt bra service, har hög arbetsmoral, tar eget ansvar och gillar att arbeta i högt tempo. Eftersom du kommer arbeta med frukt och grönt så är det meriterande om du gillar mat eller tidigare har arbetat med mat eller liknande arbetsuppgifter.

Att arbeta på ICA Nära Böda Sand ger dig kunskaper och erfarenheter för livet, antingen för en fortsatt karriär inom ICA eller för ditt nästa steg i livet.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid, studier).