Sommarjobb - Bageri & Deli

ICA Nära Böda Sand, Löttorp

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team sommaren 2022!

Vill du arbeta i högt tempo, med grymma arbetskamrater och massor av kunder?
Då är du den vi söker!

Som medarbetare på bageri & deli är du ansvarig över bageri- och deliavdelningen vilket innefattar att baka bake-offbröd, grilla kyckling, göra baguetter och wraps samt ansvara över att salladsbaren är påfylld och fräsch. Du har också en viktig uppgift i att bemöta och hjälpa kunderna i butiken. Under de största dagarna har butiken 3000 kunder vilket gör att det aldrig är en lugn stund, det är vad som gör det så roligt att arbeta med bageri & deli hos oss på ICA Nära Böda Sand.

Det viktigaste för oss är nöjda kunder och vi vill alltid ge bästa möjliga service och överträffa våra kunders förväntningar. Därför ser vi att du har en positiv inställning, sprider glädje både bland kunder och arbetskamrater, gillar att ge riktigt bra service, har hög arbetsmoral, tar eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Eftersom du kommer arbeta med bageri & deli så är det meriterande om du gillar mat eller tidigare har arbetat med mat eller liknande arbetsuppgifter.

Att arbeta på ICA Nära Böda Sand ger dig kunskaper och erfarenheter för livet, antingen för en fortsatt karriär inom ICA eller för ditt nästa steg i livet.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid, studier).