Sommarjobb - Kassa

ICA Nära Böda Sand, Löttorp

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team sommaren 2022!

Vill du arbeta i högt tempo, med grymma arbetskamrater och massor av kunder?
Då är du den vi söker!

Som kassamedarbetare är din huvuduppgift att sitta i kassan och ta betalt av kunderna. Dina arbetsuppgifter innefattar även att plocka varor, fronta samt hålla snyggt och fräscht i kassalinjen. Dessutom har du den viktigaste uppgiften i att bemöta och hjälpa kunderna innan de betalar och lämnar butiken, din största uppgift är att se till så att kunden lämnar butiken med ett leende på läpparna och vill komma tillbaka! Under de största dagarna bemöter ni i kassan 3000 unika kunder, det är vad som gör det så roligt att arbeta i kassan hos oss på ICA.

Det viktigaste för oss är nöjda kunder och vi vill alltid ge bästa möjliga service och överträffa våra kunders förväntningar. Därför ser vi att du har en positiv inställning, sprider glädje både bland kunder och arbetskamrater, gillar att ge riktigt bra service, har hög arbetsmoral, tar eget ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo. Eftersom det är mat vi till största del säljer så är det såklart bra om du har ett intresse för mat.

Att arbeta på ICA Nära Böda Sand ger dig kunskaper och erfarenheter för livet, antingen för en fortsatt karriär inom ICA eller för ditt nästa steg i livet.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid, studier)