Spontanansökan

ICA Nära Ryd, RYD

Vi på ICA Nära Ryd vill alltid komma i kontakt med ambitiösa människor som vill jobba hos oss. Om vi inte har en ledig tjänst ute är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba på ICA Nära Ryd innebär att man hjälper till där det behövs. Ena dagen kan du sitta i kassan och plocka varor ute i butiken. Andra dagen kan du ta hand om postutlämning och hjälpa våra kunder. Som arbetsgrupp är vi starka tillsammans.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara en videofråga samt bifoga ditt cv. Här har du en chans att vara mer än att tråkigt cv i högen.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Jonas och Anja med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier) och berätta om när du fick bra service i butik senast. Vad var det som gjorde det extra bra?