Steg 2 - Jurist, Ludvig & Co

Ludvig & Co, Stockholm

Hej,

Välkommen till steg två i vår rekryteringsprocess. I denna del så får du svara på tre stycken frågor via video. Observera att du har möjlighet att spela in ditt svar flera gånger, tills du är nöjd. Dyker det upp några problem under tiden, så kontakta supporten på support@yobber.se

Frågorna du får besvara är:

1. Vad har du för förväntningar på tjänsten och hur tror du att det är att arbeta med digital juridisk rådgivning med hög fokus på försäljning?
på den här frågan har du 1,5 minuter på dig att svara.

2. Här på Ludvig & Co är vi måna om att varje jurist tar stort ansvar för sin egen försäljning– vad gör dig till en bra säljare?
på den här frågan har du 30 sekunder på dig att svara.

3. Vad drivs du av i din karriär som jurist?
på denna fråga har du en minut på dig att svara.

Vi vill också att du bifogar ditt CV igen samt bifoga ett dokument med två referenser.

Lycka till med dina svar! Vi ser fram emot dem.

Vänligen skicka in dina svar så snart som möjligt då rekryteringen sker löpande.

Din video lagras säkert och enligt GDPR. När rekryteringsprocessen är över anonymiseras den och raderas.

OBS! Alla ansökningar ska ske via detta verktyg. Det är för att garantera efterlevnad enligt GDPR. Inga ansökningar kommer att behandlas via mejl.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vad har du för förväntningar på tjänsten och hur tror du att det är att arbeta med digital juridisk rådgivning med hög fokus på försäljning?