Frukost- och cafepersonal Bahia Lounge

Båstad Hamnrestauranger AB, Båstad

Upptäck det fantastiska säsongslivet och skapa minnen för livet! Vi är nu ute efter att stärka upp vårt team på Bahia Lounge inför sommaren och är på jakt efter några drivna frukostvärdar/-värdinnor som är sugna på en sommar i fantastiska Båstad med start till midsommar.

Det här jobbet är för dig som letar efter en ny utmaning och älskar att befinna dig bland gästerna och inte jobba bakom en disk. Det är för dig som lägger stort fokus på detaljer och har spring i benen, för dig som inte är rädd att rycka in när det behövs - oavsett om det är måndag eller lördag.

Du som person ler alltid före gästen, du älskar att göra det lilla extra, gästen kommer alltid först på ett sätt som är både roligt, passionerat och professionellt.

Vi vill att du är noggrann, strukturerad och organiserad. Det är ett varierande arbete i härlig miljö där vi strävar efter gott samarbete mellan kollegor och där vi till 110% sätter gästen i fokus. Tjänsten som frukostvärd/värdinna innebär varierande arbetssysslor så som att ta frukostbeställningar, servera, plocka undan och ta hand om våra gäster.

Känner du igen dig på dessa punkter är du rätt för oss!

Som säsongsanställd hos oss blir du en del av ett team med en unik sammanhållning, det är därför många i personalen återkommer säsong efter säsong. Vi är anslutna till Visita, erbjuder friskvård och vi har grymt god personalmat.

Vi söker drivna, engagerade och positiva personer, gärna med boende i eller i närheten av Båstad och gärna med erfarenhet av att jobba inom restaurang eller café.

Är du en av stjärnorna vi söker inför sommaren 2022? Sök nu!

www.bastadhamnrestauranger.nu

Båstad Hamnrestauranger AB består av Fiskekajen, Badkrukan Beachclub, Bahia och Bahia Lounge. Kolla även in våra instagram @badkrukanbeachclub @fiskekajen @bahia_bastad

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta lite kort om dig själv?