Runners och diskplock till Båstad Hamnrestauranger

Båstad Hamnrestauranger AB, Båstad

Upptäck det fantastiska säsongslivet och skapa minnen för livet! Vi är nu ute efter att stärka upp vårt team på Båstad Hamnrestauranger inför sommaren och är på jakt efter några drivna runners som är sugna på en sommar i fantastiska Båstad med start till midsommar.

Du som söker jobbet som runner ska ha ett leende som smittar och ett intresse av att ge våra gäster bästa möjliga service. Du ska gilla att jobba i högt tempo med arbetsuppgifter som kan vara både fysiskt och psykiskt krävande. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och jobba i team.

Arbetet innebär att plocka undan disk från borden, samt att hålla restaurangen presentabel.
Presentera och servera mat och dryck till gästerna. Du kommer att med ditt glada humör och din unika personlighet kunna skapa en varm och trevlig atmosfär för både dina arbetskamrater och gästerna. Du behöver vara öppen för flexibilitet i hur arbetet ska utföras efter restaurangens behov.

Det krävs ingen erfarenhet inom branschen då vi utbildar internt. Vi erbjuder personlig utveckling och möjligheten att få utvecklas inom företaget.

Vi söker dig som är i ålder 16-20 år.

Som säsongsanställd hos oss blir du en del av ett team med en unik sammanhållning, det är därför många i personalen återkommer säsong efter säsong. Vi är anslutna till Visita, erbjuder friskvård och vi har grymt god personalmat.

Vi söker drivna, engagerade och positiva personer, gärna med boende i eller i närheten av Båstad.

Är du en av stjärnorna vi söker inför sommaren 2022? Sök nu!

www.bastadhamnrestauranger.nu

Båstad Hamnrestauranger AB består av Fiskekajen, Badkrukan Beachclub, Bahia och Bahia Lounge. Kolla även in våra instagram @badkrukanbeachclub @fiskekajen @bahia_bastad

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta lite om dig själv!