Färskvaruansvarig heltid

ICA Supermarket Trollbäcken , TYRESÖ

Vi på ICA Supermarket Trollbäcken kan erbjuda dig fantastiska arbetsdagar i en modern positiv och prestigelös organisation!

Som färskvaruansvarig har du beställnings -och planeringsansvar och din uppgift är att se till att din avdelning håller en hög standard under butikens alla öppettider. Du ansvarar för Ost/Kött/Chark/färdigmat, allt som hör till färksvarorna helt enkelt. Du kommer arbeta mot uppsatt budget och även hjälpa till på andra områden i butiken. Hos oss är man aldrig dedikerad till en uppgift utan vi arbetar i team och sprider kunskapen över hela arbetslaget.

Personliga egenskaper
För att trivas med jobbet som färskvaruansvarig är du en person som är intresserad av att ge service. Du behöver vara lyhörd för dina kunders önskemål kring butikens utbud och vara bekväm med att hantera eventuella klagomål. Som person ska du vara en lagspelare som gillar att förbättra och effektivisera. Det är viktigt att du har ett öga för detaljer och gillar att bygga inspirerande exponeringar.

Krav:
- Tidigare arbete i livsmedelsbutik med beställningsansvar
- Kunna hantera våra interna system så som StoreOffice, AOB och MinButik
- Kunna hantera program som Microsoft Word och Excel.

Om butiken:
ICA Supermarket Trollbäcken är en livsmedelsbutik i Tyresö. Butiken har ca 715 kvm säljyta och omsätter ca 83 miljoner kronor netto. Butiken har efter en stor ombyggnad under våren en tydligt färskvarufokus med inriktning på premiumartiklar och måltidslösningar för den medvetne matälskaren. Vi har helt ny inredning i form av kollo/kylar/frysar/kassalinje. Vi är 25 stycken medarbetare som jobbar här och majoriteten av personalstyrkan är i åldern 20-30.
Vi utvecklar konstant butiken och förbättrar utbudet till våra kunder varje dag. Kolla gärna på vår instagram för att få dig en uppfattning om butiken,

Vi kommer att tillsätta tjänsten asap så se till att söka redan idag!

Häng på resan, vi ser fram emot din ansökan!

/ Rasmus med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta kort om dig själv, tidigare erfarenhet och varför du skulle passa hos oss!