Sommarjobb 2022

ICA Nära Ryd, RYD (södra Småland)

OM OSS
Inför sommaren 2022 söker vi på ICA Nära Ryd i södra Småland, sommarpersonal!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kan komma att bestå av kassaarbete, varuplock i butiken, förbutik, postutlämning och lagerplock. Vi är ett starkt team som hjälps åt där det behövs.

Ditt schema kommer vara förlagt under dag, kväll – och helg under perioden v.26 – v.33. I din ansökan kommer du få besvara vilken period du kan arbeta. Du ska kunna arbeta från tidigast kl. 05:00 till senast 23:45.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara ett par videofråga samt bifoga ditt cv. Här har du en chans att vara mer än att tråkigt cv i högen. Du kommer få besked i februari 2022 om du gått vidare i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!

/Jonas och Anja med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)