Ansvarsfull Säkerhetstekniker inom brandlarm

Great Security - NORD, Kista

Vår verksamhet i Stockholm expanderar och vi söker nu en flexibel, social och ansvarsfull säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kista.
Rollen som Säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med service eller som driftsättare av brandlarm. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

Vi ser gärna att du har flera års dokumenterad erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning på brandlarm. Behärskar du dessutom integrationer med andra system är det meriterande.
B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

För oss är våra värdeord viktiga – Smart, Engagerad och Kundorienterad är att vara Great.
I tjänsten ingår servicebil.
Placeringsort är Kista och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Great Security har flera kontor i Stockholm där det går att hämta material och äta lunch.

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV, senast den 2021-11-26
- men sök gärna idag, då vi gör urval och intervjuer löpande!

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med nästan 400 medarbetare och en omsättning på över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Läs gärna mer om Great Security här: www.greatsecurity.se