Låstekniker till Lås & Säkerhet i Örebro AB

Great Security Sverige AB, Örebro

Vi söker nu en Låstekniker till Lås & Säkerhet i Örebro AB, som är en del av Great Security.

Vår verksamhet i Örebro expanderar kraftigt och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng på Lås & Säkerhet i Örebro AB. Vi finns på den lokala marknaden i Örebro med omnejd.
Rollen som låstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektro- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande och du jobbar ute hos kund, både individuellt eller i team.

KVALIFIKATIONER
Du har troligtvis en mekanikutbildning och/eller erfarenhet av arbete som låssmed/ låstekniker och kunskaper inom installation och service av lås. God kännedom kring våra leverantörers produktutbud. Behärskar du dessutom passersystem och larmsystem är detta meriterande. Innehar du även Gesäll - och/eller Mästarbrev är även detta meriterande.
B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten
För oss är våra värdeord viktiga – Smart, Engagerad och Kundorienterad är att vara Great

EGENSKAPER
Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng. Hos oss får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. Vi har roligt på jobbet.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med nästan 400 anställda och en omsättning på ca 700 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter i Sverige.

Tjänsten tillsätts löpande så ansök direkt!