Butik-Verkstad Lås Kungsbacka

Great Security - VÄST, Kungsbacka

Vår verksamhet på västkusten expanderar kraftigt och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull Butik-Verkstads personal till vårt drivna och engagerade gäng i Kungsbacka

Rollen som butiks/verkstadsanställd hos oss innebär att du kommer att arbeta med försäljning över disk, orderhantering, nyckeltillverkning, cylindertillverkning och mycket mer.

KVALIFIKATIONER
Du har troligtvis en mekanik utbildning och/eller erfarenhet av arbete som butiksbiträde och försäljning. God kännedom kring våra leverantörers produktutbud. Har du jobbat som låssmed/ låstekniker och kunskaper inom installation och service av lås är detta meriterande. Innehar du även Gesäll - och/eller Mästarbrev är även detta meriterande.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.
Våra värdeord Smart, Engagerad och Kundorienterad vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.

ÖVRIGT
Du rapporterar till platschef.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.