Timvikarier

British Schools AB, Eskilstuna

Om British Junior
Vi är en dynamisk skola från förskoleklass till årskurs 9. Vi förnyar och förbättrar ständigt våra pedagogiska metoder och fokus är alltid på den individuella elevens kunskaper och utveckling. British Junior är först och främst en kunskapsskola men våra pedagoger lär också barnen den fulla meningen med empati, social interaktion, förståelse för andra kulturer och disciplin. Vi lär eleverna att hövlighet, respekt, kunskap, förståelse, acceptans och samarbete är vägen till långsiktig framgång. Vår fritidsverksamhet, Afternoon School, är till för elever från förskoleklass upp till årskurs 3. Afternoon School har ett utpräglat pedagogiskt syfte där vi har en röd tråd genom hela dagen med lärande, lek och vila.

Dina arbetsuppgifter
Att ar beta som timvikarie på British Junior kan handla om både kortare och länge vikariat och du kan bli uppbokad med kort varsel. Beroende på skolans behov kan ditt uppdrag till exempel handla om att hålla lektioner eller arbeta på AS. Som timvikarie hos oss blir du en viktig del i vår verksamhet för att skapa en trygg och utvecklande miljö.

Om dig
Du har fyllt 18 år och har en gymnasieutbildning. Du har ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar, är en god förebild och ansvarsfull. Arbetet ställer krav på god kommunikationsförmåga, struktur och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!