Säljare/Projektledare Lås - Mekanik Halmstad

Great Security - VÄST, Halmstad

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med nästan 400 anställda och en omsättning på över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Vår verksamhet i region Väst expanderar och vi söker en flexibel, erfaren, social och ansvarsfull säljare till vårt drivna och engagerade gäng i Halland

Rollen som säljare hos oss innebär att du kommer sälja våra lösningar utifrån våra kunders behov inom Lås - mekanik på nybyggnation, renoveringar samt slutkundsanpassningar. Vi jobbar både på rikstäckande nivå och med lokala kunder. Hos oss säljer du innovativa säkerhetslösningar byggda på några av marknadens mest etablerade varumärken.

Som säljare/Projektledare tycker du om att samarbeta och har en utåtriktad och social personlighet, du blir en viktig spelare både internt och externt med en passion för det du gör. Du är kunnig inom lås- och dörrstyrning, dörrbeslagning, passersystem samt larm- och kameralösningar.
Det finns en entreprenörsanda i dig och ett naturligt intresse för bygg- och fastighetsbranschen. Att göra affärer ger dig energi och du har en praktisk inställning till problemlösning och kan snabbt anpassa dig till nya förhållanden. Du tycker om att bygga och förvalta relationer med såväl interna som externa kunder. Du uppskattar variationen i arbetet, som omfattar många olika typer av projekt och kundkontakter.
Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning/projektledning inom säkerhetsbranschen och har sålt tekniska säkerhetssystem samt avtal och tjänster med bra resultat.

Du är driven, engagerad och strukturerad i dina affärer för att alltid försöka nå dina och företagets mål. Viktigt är att du känner ansvar för kunden och har intresset av att lösa kundens problem och ser dess behov.
I din roll kommer du att delvis jobba självständigt och i team med hjälp av organisationen.
Eftersom tjänsten innehåller offertarbete och kalkylering är du duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna engelska.
En förutsättning för anställning till denna tjänst är godkännande vid kontroll hos Polismyndigheten samt innehav av B-körkort.
För oss är våra värdeord viktiga – Smart, Engagerad och Kundorienterad är att vara Great

GREAT SECURITY KAN ERBJUDA DIG

· En positiv arbetsmiljö med kompetenta medarbetare och en stark laganda
· En erfaren organisation byggd för att kunna klara både stora och komplexa affärer
· En tjänst som kommer att vara utvecklande i ett expansivt företag där du kommer att kunna vara med och påverka framtiden samt vara med att bygga vår säljkultur
· Relevanta utbildningar för att klara din vardag
· Tjänstebil, friskvårdsbidrag, tjänstepension och kollektivavtalade försäkringar
· Ett starkt entreprenörskap med högt tempo och korta beslutsvägar