Spontanansökan ICA MAXI Stenhagen

MAXI ICA STENHAGEN UPPSALA, Uppsala

Vill du bli en i vårt härliga gäng på ICA MAXI Stenhagen?

Är du intresserad av att arbeta hos ett modernt företag med engagerade medarbetare? Vi söker alltid efter nya drivna medarbetare som kan bidra till att skapa en ännu bättre upplevelse för våra kunder.

Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende och som trivs med ett högt tempo.

Ansökan består av ditt CV samt ett par frågor från oss som du svarar på med hjälp av din webb-kamera. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig.

OBS!
Platsannonsen ligger ute under längre tid och därför kommer urvalet ske löpande. Har du frågor under tiden ta kontakt med oss, kontaktuppgifterna hittar du i högerkolumnen.

Vi tar ej emot ansökningar via mail!

Frågor att besvara med videosvar

För att söka tjänsten ber vi dig svara på några frågor med hjälp av din webbkamera. Videosvaren ger dig chansen att visa oss vem du faktiskt är och redan i din ansökan besvara några viktiga intervjufrågor. Tillsammans med dina ansökningshandlingar ger videosvaren oss ett mycket bättre och rättvisare beslutsunderlag. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett cv.

1
2
Berätta kort om dig själv och varför just du passar hos oss på ICA MAXI Stenhagen