Projektledare inom fastighetsautomation

Lykil Automation AB, JÄRFÄLLA

Lykil Automation AB är en styr- & regleravdelning inom Lykil-gruppen som startades 1978 med Mälardalen och Stockholm med omnejd som arbetsområde. Lykil har idag ca 60 medarbetare vilket är allt från elektriker, tekniker, projektledare och styr- & regleringenjörer. Vi arbetar med Kraft, Belysning, Säkerhet, El-, Tele- och Nätverksinstallationer samt inom Lykil Automation AB arbetar vi med service- och entreprenadverksamhet inom fastighetsautomation samt olika typer av energibesparingsåtgärder.

Vad erbjuder Lykil dig?
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete inom en innovativ verksamhet med ett högpresterande team, en öppen och inspirerande arbetsplats, frihet under ansvar och med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Lykil som företag är familjärt och inkluderande där våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång! Naturligtvis erbjuds du förmånsbil och bra övriga förmåner. Lykil har kontor i Eskilstuna, Strängnäs och i Stockholm / Barkarby så du kan bo i stora delar av Mälardalen.

Hos oss blir din vardag;

Händelserik, varierande och utvecklande! Som projektledare hos Lykil har du mycket kundkontakt med både nya och befintliga kunder, och du älskar just det! Du kommer att ingå i ett engagerat och inspirerande team, där du har ansvarar för projektets framfart. Du säkerställer att vi levererar det vi lovat i rätt tid, med rätt kvalitetskrav till rätt budget. Storleken på projekten kan vara allt ifrån mindre eftermarknadsprojekt till riktigt stora projekt för prestigefulla kunder, kunder som både vi och du gärna vill hjälpa att lyckas!

Eftersom nästan all vår utveckling sker tillsammans med andra – både kunder, vi som arbetar på Lykil eller våra spännande partners – skapar vi tillsammans en härlig arbetsmiljö och stöttande kultur, ett öppet förhållningssätt och genuin omtanke om varandra – något vi är mycket stolta över. Mycket av vår utveckling sker på våra kontor vilket också bidrar till vår härliga gemenskap, vår teamkänsla. För oss är även nyfikenhet och ett brinnande teknikintresse viktigt liksom att skapa en sund och bra balans mellan privat- och arbetsliv.

Är detta du?

Några års branscherfarenhet från automation, entreprenad, fastighetsprojekt, drift och underhåll.
Några års erfarenhet av ekonomisk uppföljning i projekt, offertarbete och förhandlingsvana.
Erfarenhet av projektstyrning och leveranser av kompletta lösningar mot kund.
God erfarenhet av att leda och utveckla personal utifrån en projektledarroll.
Erfarenhet av merförsäljning i befintliga projekt.
En stark drivkraft att skapa goda resultat.
Kvalitetsfokus och vana av att hantera kunder på ett professionellt sätt.
Du är en person som engagerar dig i att få saker att hända. Du är öppen för nya idéer och ser en stor potential i din egen utveckling.
Du har förmågan att entusiasmera dig själv och andra runt dagliga mål och gör verksamheten produktiv och rolig på samma gång.
Du har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team.
Körkort, svenska och engelska i tal och skrift.
Det är viktigt att du har en hög servicenivå och engagemang till våra kunder då detta utgör grunden till det vi kallar 100% nöjd kund. Det är viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål.