Receptionist / Administration

Senior Material (Europe) AB, ESKILSTUNA

Senior Material (Europe) är en ledande leverantör av separatorer för tillverkning av litiumbatterier. Företaget har sitt huvudkontor i techhubben Shenzhen i Kina och förser batteritillverkare över hela världen med patenterade separatorlösningar.
Som svar på den snabba elektrifieringen av mobilitet, som sker runt om i Europa, har Senior Material etablerat sitt europeiska dotterbolag Senior Material (Europe) AB här i Eskilstuna.
Etableringen i Eskilstuna blir den första investeringen och produktionsanläggningen utanför Kina och kommer även att bli vårt europeiska huvudkontor.
Vi är oerhört stolta över att bygga den första fabriken av litiumjonbatteriavskiljare i Sverige. Produktionsanlänggning i Svista Industriområdet kommer att utrustas med högautomatiserade produktionslinjer av både våtprocessbasfilm och beläggning för att vara i full drift år 2025.
Här erbjuder vi en internationell och dynamisk arbetsmiljö med goda möjligheter till karriärutveckling.

Vad söker vi?
Vi söker en receptionist/administratör för att ge den absolut bästa servicen i receptionen gentemot våra besökare, kunder och medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Som receptionist/administratör kommer du att vara vårt ansikte utåt, därav är det viktigt för oss att du är en glad och social person. Arbetsuppgifterna kommer att variera mycket från dag till dag och innefattar administartion, enklare kontorsunderhåll och intern service.

Du kommer exempelvis ..
• Öppna och stänga receptionen morgon och kväll
• Ta emot besökare och hjälpa dem till rätta
• Post- och budhantering
• Svara på mejl och telefon
• Hantera felanmälningar
• Administrativt stöd till kollegor på kontoret

Vi söker dig som:
Detta är en tjänst för dig som trivs i dynamisk och händelsrik roll där ingen dag är tråkig eller den andra lik. Du är duktig på att få alla att känna sig uppmärksammade och välkommnade och har ett lösningsfokuserat förållningsätt.

Utöver det har du ..
• Något, eller några, års erfarenhet inom reception och service där du arbetat med liknande arbetuppgifter
• Har god systemvana och lätt för att sätta dig in i nya system
• Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Visst låter det spännande? Ta chansen och sök redan idag!
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan komma att stängas ner innan sista ansökningsdagen om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Vi vill veta mer om dig! Vad gör du idag? (t ex jobb, fritid, familj)