HR-Assistent

Senior Material (Europe) AB, ESKILSTUNA

Om oss:

Senior Material (Europe) är en ledande leverantör av separatorer för tillverkning av litiumbatterier. Företaget har sitt huvudkontor i techhubben Shenzhen i Kina och förser batteritillverkare över hela världen med patenterade separatorlösningar.

Som svar på den snabba elektrifieringen av mobilitet, som sker runt om i Europa, har Senior Material etablerat sitt europeiska dotterbolag Senior Material (Europe) AB här i Eskilstuna.

Etableringen i Eskilstuna blir den första investeringen och produktionsanläggningen utanför Kina och kommer även att bli vårt europeiska huvudkontor.

Vi är oerhört stolta över att bygga den första fabriken av litiumjonbatteriavskiljare i Sverige. Produktionsanlänggning i Svista Industriområdet kommer att utrustas med högautomatiserade produktionslinjer av både våtprocessbasfilm och beläggning för att vara i full drift år 2025.

Här erbjuder vi en internationell och dynamisk arbetsmiljö med goda möjligheter till karriärutveckling.Vad söker vi?

Nu söker vi en HR-Assistent som älskar struktur, ordning och reda. Vi letar efter dig som trivs med att stötta sina medarbetare, arbeta administrativt och som tycker om att ligga steget före. I den här rollen kommer du att få arbeta med en rad olika arbetsuppgifter inom HR – där ingen dag kommer att vara den andra lik!

Arbetsuppgifter:

Som HR-Assistant hos oss kommer du att assistera HR-Chefen med personalrelaterad administration, främst av administraiv karaktär. Du kommer att finnas där som en kontaktpunkt för de anställa tillsammans med det övriga HR-teamet.

Exempel på arbetsuppgifter:

Löpande personaladministration

Handläggning av anställningsärenden

Skapa avtal och svara på frågor kring anställning, lön och semester


Vem söker vi?

Vi letar efter en klipsk, snabblärd, ödmjuk och härlig person! Vi vill att du ska älska att skapa ordning och reda med en hög servicekänsla. Vi vill att du ska ha lätt för att samarbeta och har en “can do”-attityd med en egen drivkraft. Vi vill att du ska ha en god förmåga att arbeta självständigt samt att prioritera dina arbetsuppgifter, samtidigt som du är en stark lagspelare som trivs i miljö med snabb förändingstakt.


Utöver det har du ..

En avslutad eftergymnaisal utbildning inom HR (t ex PA-programmet) alternativt arbetslivserfarenhet av en likande roll inom HR

Tidigare erfarenhet från en administriv och koordinerande tjänst

En god systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet

Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Visst låter det spännande? Ta chansen och sök redan idag!
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan komma att stängas ner innan sista ansökningsdagen om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta lite om dig själv, vad gör du idag? (t ex jobb, fritid, familj)