Kallskänka som delar vår passion för mat

ICA Nära Älvsjö, Älvsjö

Delar du vår passion för mat och service?

ICA Älvsjö söker en Kallskänka på heltid!

I rollen som kallskänka ansvarar du för den dagliga driften, kvalitet och utveckling av sortiment. Du inspirerar och arbetar med dina kollegor i ett nära samarbete.

Dina arbetsuppgifter innefattar beställning, prissättning, matlagning och skapandet av en inspirerande miljö för våra kunder. Du ansvarar för avdelningens budget, uppföljning, planering av säljplatser och kampanjer samt har kontakt med leverantörer. Här driver du arbetet på ett kostnadseffektivt sätt med målet att öka försäljning och lönsamhet.

Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare skapar en levande butik som ständigt överträffar våra kunders förväntningar bland annat genom exponeringar och matinspiration som följer säsong.

Du har lätt för att kommunicera och arbetar bra i grupp.

Arbetet är även förlagt på helg.

Anställningsform: Heltid

Urvalet sker löpande.


Om oss:
Vi på ICA Älvsjö vill verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Idag erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av egenproducerad mat, både att köpa med sig hem eller att äta i vår bistro och vi satsar nu på att fortsätta utveckla denna del. Vi vill vara ett självklart förstahandsval för våra kunder i närområdet och är därför alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar, och den personliga kontakten mellan oss och våra kunder skapar en hemlik atmosfär. Vi har vunnit pris för bästa försäljningsutveckling år 2014 och 2015 samt pris för bästa kundnöjdhet 2015, men vi strävar hela tiden efter att fortsätta utvecklas.
Så, vill du bli en del av vårt vinnande team? Ansök redan idag!

Med vänlig hälsning,
Christer och Martina Dahl med personal