Kassapersonal sökes

ICA Supermarket Högdalen, Högdalen

Just nu söker vi fler engagerade kollegor till kassalinjen i vår butik. Tycker du att det är roligt att göra andra människor nöjda och gärna ger det lilla extra? Då kanske du är den vi söker?!

I kassan jobbar vi för att ge våra kunder den bästa servicen och avslutet på sin shoppingrunda. Vårt dagliga mål är att göra det så enkelt, smidigt och trevligt som möjligt för våra kunder, samt att ge ett riktigt bra sista intryck. Hos oss är kassan en mycket viktig avdelning och vi sätter stort värde och stolthet i att ge den bästa servicen oavsett vilken tid under våra öppettider som våra kunder besöker oss.
Vi söker dig som är självgående men också en lagspelare som kan samarbeta och som brinner för att träffa människor och ge bra service.

I kassaarbetet ligger fokus alltid i första hand på att ta betalt och hjälpa kunder men det innefattar även annat arbete runt kassan för att hela kassalinjen ska flyta på så bra som möjligt. Även inhopp på andra avdelningar i butiken kan förekomma.

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om när du fick bra service i en butik (eller liknande) senast, vad gjorde det tillfället extra bra?