Säkerhetstekniker till Linköping

Great Security - MITT, Linköping

Säkerhetstekniker Linköping
Vår verksamhet i region Mitt expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Linköping.
Rollen som servicetekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm, CCTV och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

KVALIFIKATIONER
Att du har grundläggande kompetens och installationserfarenhet inom säkerhetsområdena inbrott, passage, brand eller CCTV. Några års erfarenhet av en roll som säkerhetstekniker.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett strukturerat arbetssätt.
Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov.
Att du är tekniskt intresserad och serviceinriktad.
Att du är positiv och social där du värdesätter, och bidrar till, ett trevligt arbetsklimat.
B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten.
En förutsättning för anställning till denna tjänst är godkännande vid kontroll hos Polismyndigheten.
För oss är våra värdeord viktiga – Smart, Engagerad och Kundorienterad är att vara Great.

ÖVRIGT
Du får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.
När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår tjänstefordon


OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med ca 400 anställda och en omsättning på ca 700 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter i Sverige.