Driftledare varmkök

ICA Maxi Alingsås, Alingsås

Ediths Kök är en välbesökt och trevlig restaurang i hjärtat av Vimpeln i Alingsås. Här serveras allt ifrån husmanskost, pizza, sushi och sallader till bakelser, bullar, egengjord glass och fika. Ediths kök är idag en del av Maxi ICA Stormarknad.

Vår verksamhet växer så det knakar, både i försäljning och med nya affärsområden. Just nu söker vi en driftledare för vårt varmkök.
Våra härliga medarbetare på Ediths producerar dagligen med kärlek och omsorg över 700 portioner varma rätter till Ediths Kök samt som packad färdigmat till Maxi. Sortimentet utvecklas ständigt i takt med trender i omvärlden och kundernas efterfrågan.

Är du van att fatta egna beslut samt har förmåga att både inspirera och utveckla dina medarbetare? Då kanske detta är ett jobb för dig. Vi tror att du är en van ledare, är positiv, utåtriktad och har förmåga att entusiasmera och påverka andra. Inställning, attityd och framåtanda är dina viktigaste egenskaper och som driftledare har du både försäljnings- och resultatansvar för ditt område.

Ansökningarna behandlas löpande.