Cafébiträdesassistent/städhjälp café/restaurant

Café Tintin, Göteborg

Vi söker någon eller några som kan hjälpa till med enklare cafésysslor så som disk och diskplock, servera mat, hämta och fylla på saker, svara i telefon, tillverka enklare smörgåsar, röror och andra saker, mm.

Du behöver kunna arbeta både vardagskvällar och helger. Eftersom det är en behovsanställning tackar du endast ja till de pass du önskar ta, men du kommer att bli tillfrågad om både och så detta är inte rätt jobb för dig som enbart kan arbeta på helgerna.

Vi söker någon som är ny på arbetsmarknaden och arbetstider, sysslor, förväntningar och tolerans kommer att vara anpassade för detta. Timlönen som är satt som start är anpassad efter detta och vi förväntar oss därför att du som söker är mellan 14 oh 16 år och vill skaffa dig erfarenhet tidigt i livet.

Om du vill testa på servicejobb, få erfarenhet och tjäna dina egna extrapengar, välkommen att söka!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
5
Att arbeta tar tid. Vad i ditt liv kommer du att offra, tidsmässigt, för att istället arbeta? (T.ex. träning, aktivitet, studier, annat arbete, fritid osv).